Vrei Să Fii Antreprenor? – eveniment VSFA, deschis publicului, la Universitatea din Oradea

Universitatea din Oradea deschide Aula Magna pentru toți tinerii orădeni care vor să se lanseze în afaceri. „Vreau Să Fiu Antreprenor” (VSFA), împreună cu Societatea Antreprenorială a Studenților de la Universitatea din Oradea (SAS-UO), organizează o conferință dedicată startului în afaceri.

Cosmin Sava, project managerul VSFA, aduce la Oradea doi antreprenori de succes din România. Numele lor este, deocamdată, secret, dar organizatorii promit că sunt adevărați lideri în domeniul afacerilor lor.

Evenimentul dedicat antreprenoriatului va avea loc luni – 22 aprilie 2024, ora10:00, în Aula Magna a Universității din Oradea.

„VSFA este cel mai cunoscut proiect de educație antreprenorială din România, proiect care își propune să aducă educația antreprenorială mai aproape de tineri și de nevoile lor reale”, spune organizatoarea evenimentului, ș.l. dr. ing. Mihaela Novac – de la Facultatea de Inginerie Electronică și Tehnologia Informației (IETI) a Universității din Oradea. „Aula Magna este deschisă tuturor celor interesați să facă antreprenoriat, dar publicul nostru țintă este, evident, în rândurile studenților Universității din Oradea. Încercăm ca, și prin astfel de evenimente, să-i sprijinim pe studenții noștri pentru a avea un start mai bun în viață”, a mai adăugat dr. ing. Mihaela Novac.

Distribuie informația
Alte știri