Vreme de final de vară în mijlocul toamnei

Ne apropiem de finalul lunii octombrie, însă vremea continuă să fie neașteptat de caldă în acest weekend. Meteorologii spun că și duminică, vremea va fi deosebit de caldă și duminică, în jumătatea de vest a țării. „Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei şi, din nou, cel mai probabil, în a doua parte a nopţii, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceaţă, local în est şi sud-est şi pe spaţii mici în centru”, a explicat meteorologul de serviciu, pentru Mediafax.

Duminică, 20 octombrie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade, iar minimele între 5 și 16 grade, acestea fiind mai coborâte în estul Transilvaniei.

Vreme neobişnuit de caldă avem şi luni. Va domina atmosfera însorită, vântul va adia plăcut, însă dimineaţă mai poate să apară puţin ceaţă, în special la marginea oraşului. Şi marţi avem o zi de toamnă superbă, cu cer curat şi temperaturi foarte ridicate pentru dată din calendar. Nopţile rămân şi ele destul de calde, cu minime în jur de 10 grade.

Distribuie informația
Alte știri