Vreme schimbatoare in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteorologilor pentru Crisana

Vremea va continua să fie oscilantă pe durata următoarelor două săptămâni, cu intervale în care valorile termice vor fi încadrate în normele climatologice ale perioadei, dar și cu zile în care valorile termice vor scădea semnificativ.

Pentru zona Crișanei, la începutul intervalului de prognoză, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu o medie a valorilor termice diurne de 19 — 20 de grade. În următoarele două zile se va răci, iar media temperaturilor maxime va ajunge la 14 — 15 grade. Ulterior, în intervalul 13 — 19 aprilie, regimul termic diurn nu se va modifica semnificativ, iar media maximelor se va încadra între 16 și 18 grade. În ultimele zile de prognoză, vremea se va încălzi, până la o medie regională a maximelor de 20 de grade.

Variația mediilor termice nocturne va fi între 2 și 5 grade în prima săptămână, respectiv între 6 și 8 grade în cea de-a doua. Probabilitatea de averse, pentru scurte intervale de timp chiar intense, va fi mai mare în data de 11 aprilie și, din nou, după 15 aprilie.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri