Vremea continuă să se încălzească și va fi soare în majoritatea regiunilor

Foto: Gabriel Popescu

Veștile bune nu întârzie să apăra. Norii se mai risipesc dând voie soarelui să strălucească, iar la capitolul temperaturi stăm din ce în ce mai bine.

Joi,  vremea va continua să se încălzească și va fi soare în majoritatea regiunilor, doar în estul țării vor mai fi înnorări și este posibil să cadă câteva picături de ploaie. Vântul va mai avea unele porniri la munte dar și în sudul Banatului iar temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, ceva mai ridicate prin sud și sud-vest.

Și la munte temperaturile cresc. Vor mai fi nori din loc în loc, dar sunt slabe șanse să plouă. Vântul se va simți doar pe creste.

Vineri, temperaturile vor fi în creștere în cea mai mare parte a țării, cu excepția regiunilor vestice și sud-vestice unde se vor aduna norii din loc în loc și vor aduce ploi torențiale însoțite de descărcări electrice. Pe când în regiunile sudice vor fi posibile căderi de grindină și vijelii, iar cantitățile de apă vor depăși 25 de l/mp. La munte, la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și tot pe aici vântul va sufla cu putere. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade.

Distribuie informația
Alte știri