Vremea din Minivacanta de Sf Andrei si 1 Decembrie

La sfarsitul saptamanii, romanii sarbatoresc Sfantul Andrei şi 1 decembrie, Ziua Naţională a României.
Potrivit Codului muncii, zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie sunt sărbători legale în care nu se lucrează, motiv pentru care mulţi romani vor profita pentru a iesi din oraş.

Cu aceasta ocazie meteorologii ne atrag atentia ca temperaturile vor deveni negative în toate regiunile. Frigul anuntat se va accentua pana sambata. Ziua vor fi între minus 10 grade in depresiuni si cel mult 3 grade Celsius in vest.


Pentru Crisana se prognozeaza o vreme destul de rece, cu un vant ce va sufla slab, cel mult slab pana la moderat iar maximele termice vor urca la pranz pana spre o medie de 0-5 grade. Noaptea, gerul va fi prezent in mare parte a teritoriului iar minimele vor ajunge pana la minus 5 , minus 4 grade celsius. Va mai fulgui pe alocuri si nu scapam de conditiie de ceata si de chiciură. Duminica, temperaturile mai cresc putin cand norii se mai risipesc si soarele isi face simtita prezenta dar asta nu inseamna ca va fi cald.


La munte, în zilele de 29 şi 30 noiembrie se va înregistra o medie a valorilor maxime de un grad până la 3 grade, iar în dimineaţa de 1 decembrie media minimelor va fi în jur de -3 grade. După acest interval, temperatura aerului va fi în scădere si sunt de asteptate precipitaţii local însemnate cantitativ.

Distribuie informația
Alte știri