Vremea in Crisana in urmatoarele doua saptamani. Anunt de la meteorologi

Intervalul de prognoză va debuta cu o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, cu o medie regională a temperaturilor maxime de 30…31 de grade, pe data de 6 iunie. Pe 8 iunie, o răcire a vremii va determina scăderea acestei valori medii spre 24…25 de grade, normală pentru această dată, iar apoi vremea se va încălzi din nou și în intervalul 10 – 13 iunie se vor atinge din nou temperaturi diurne ridicate, de 29…30 de grade.

Între 14 și 18 iunie, regimul termic diurn va fi în ușoară scădere și se va caracteriza prin maxime mai ponderate, de 26…28 de grade, în medie. Regimul termic nocturn va avea o evoluție relativ similară, astfel încât la început vor fi valori ridicate, de aproximativ 15…16 grade, apoi în scădere spre 10 grade în dimineața zilei de 9 iunie, pentru ca ulterior să crească din nou și să se mențină în jurul unei medii de 14 grade până la sfârșitul celor două săptămâni de prognoză.

Vor fi averse pe arii extinse între 5 și 7 iunie, iar apoi, până pe 12 iunie, probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Între 13 și 18 iunie din nou vor fi ploi de scurtă durată, dar pe arii mai restrânse decât la începutul intervalului de prognoză.

Distribuie informația
Alte știri