Vremea în următoarele 4 săptămâni. ANM anunță temperaturi oscilante și puține precipitații

Foto: Daniela Stoica

Prognoza meteo pentru intervalul 9-16 mai

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest și de sud-vest. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

Prognoza meteo pentru intervalul 16-23 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru intervalul 23-30 mai

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluvimetric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice.

Prognoza meteo pentru intervalul 30 mai-6 iunie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de sud și de sud-est a țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință spre deficit în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Distribuie informația
Alte știri