Vremea nefavorabilă amână expoziția TOP AUTO!

Evenimentul expozițional TOP AUTO, programat în perioada 20-23 mai 2021, în parcarea galeriei comerciale Aushopping/Auchan Oradea, Str. Ogorului, nr. 171, a fost amânat, pe fondul avertizărilor de vreme severă emise de meteorologi pentru următoarele zile.

Le cerem scuze tuturor celor care așteptau cu interes reîntâlnirea cu dealerii locali de mașini noi și rulate, respectiv posesorii de mașini tuning, racing, retro sau off-road! Vă asigurăm ca o nouă dată de desfășurare a evenimentului va fi comunicată curând, pentru luna iunie, când sperăm să avem parte de condiții meteo favorabile desfășurării unui eveniment de aceasta amploare în aer liber, respectând normele sanitare în vigoare, au transmis organizatorii.

Detalii despre eveniment pot fi găsite în postările de pe pagina https://www.facebook.com/topexporomania. #StaySafe #TopAuto

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri