Vremea până în 14 noiembrie. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Foto: Gabriel Popescu

Vremea va fi mai caldă decât de obicei până la începutul lunii noiembrie, apoi temperaturile se vor încadra în valorile normale ale sezonului. Va ploua puțin în primele două săptămâni.

Prognoza meteo: Săptămâna 17 – 23 octombrie

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi ușor mai ridicate decât cele normale, mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Prognoza meteo: Săptămâna 24 – 30 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea estică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Prognoza meteo: Săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo: Săptămâna 7 – 14 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în toate regiunile.

Distribuie informația
Alte știri