Vremea până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni

Foto: Gabriel Popescu

Meteorologii au transmis prognoza meteo pentru perioada 18 martie – 15 martie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru perioada în care ne aflăm și vor fi ploi apropiate de cele nomale pentru această perioadă.

Vremea în săptămâna 18  – 25 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile estice, sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 25 martie – 1 aprilie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, cu un ușor deficit la munte și în nord-estul țării.

Vremea în săptămâna 1 – 8 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea în săptămâna 8 și 15 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Distribuie informația
Alte știri