Weekend bogat în evenimente la Casa Darvas – La Roche

Oradea Heritage – Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor a pregătit pentru orădeni în acest weekend un nou eveniment cultural în curtea Casei Darvas – La Roche, pe strada Libertății.

Cu această ocazie, orădenii pot să pătrundă în atmosfera newyorkeză a teatrelor profesioniste de pe Broadway, printr-un spectacol musical întitulat Broadway Classics. Evenimentul va începe de la ora 21 și este cu intrare liberă.
În cadrul concertului, publicul va avea o seară memorabilă, va putea asculta cele mai frumoase melodii al atmosferei newyorkeze de pe Broadway, titluri celebre din musicaluri cunoscute vor răsuna în grădina Casei Darvas – La Roche.

Pe scenă vor urca Lorena Puican (soprană) și Cristian Mogoșan (tenor), soliști ai Operei Naționale Române din Cluj Napoca, alături de pianistul Ovidiu Lup și instrumentiștii Raul Lenart, Diana Man și Efraim Biro.

La finalul lunii august, la Casa Darvas va mai avea loc încă un eveniment de acest gen organizat de către Oradea Heritage – Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor.

De asemenea, în perioada 4-5 august 2023, se va desfășura în Oradea și Bihor cea de-a IV-a ediție a Raliului „Drumul Vinului”, în organizarea Retromobil Club România – Filiala Bihor.

Ediția de anul acesta va propune un traseu de aproximativ 400 km, în patru etape, parcurgând cele mai frumoase drumuri din regiunea Crișana. Startul se va da vineri, 4 august, la ora 10:00, de la Casa Darvas – La Roche, eveniment la care sunt așteptați toți iubitorii de autovehicule și motociclete.

Distribuie informația
Alte știri