Wizz Air blochează vânzarea biletelor spre anumite state în așteptarea deciziei cu privire la interdicția de zbor. Vezi care

Dacă data trecută Wizz Air a așteptat până în ultima secundă să vadă dacă se vor ridica sau nu interdicțiile de zbor dictate de Guvernul României (care au venit cam cu un sfert de oră înainte de ora-limită), de data asta au schimbat un pic strategia – așteptându-se ca aceste interdicții de zbor vor fi prelungite.

Marți, 26 mai, Wizz Air a blocat vanzarea biletelor de avion dintre România și Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Elveția și Austria, adică țările spre care este interzisă operarea de zboruri pâna oficial pe 28 mai 2020, ora 23:59.

Vânzările de bilete sunt blocate de pe data de 29 mai până pe 16 sau 17 iunie (în funcție de destinație), potrivit imperatortravel.ro.

În schimb, se pot achiziționa bilete spre destinațiile care nu au fost niciodată interzise – Norvegia, Suedia, Danemarca, Portugalia sau spre cele unde încă se speră că autoritățile locale vor ridica interdicțiile (gen Emiratele Arabe Unite).

Alte știri