Wizz Air lansează primele zboruri low-cost către Emiratele Arabe Unite. Din ce orașe ale României sunt disponibile și cât costă biletele

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat duminică cinci noi rute de pe Aeroportul Internaţional Abu Dhabi (AUH) spre Budapesta şi Bucureşti din iunie 2020 şi spre Cluj-Napoca, Katowice şi Sofia din septembrie 2020, la tarife de 59,99 euro dus, cu condiţia reluării activităţilor de aviaţie în ţările respective.

Cursele din Bucureşti vor începe din 3 iunie în zilele de miercuri şi duminică, până în 30 septembrie, iar după, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă. Preţul porneşte de la 59,99 euro, iar tariful este pentru un singur segment, cu taxa de administrate inclusă, având un bagaj de mână inclus. Trollerul şi orice bagaj adiţional de cală vor fi taxate adiţional. Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizziar.com şi aplicaţia pentru mobil WIZZ. Numărul de locuri la tarifele prezentate este limitat, precizează compania.

Cursele din Cluj Napoca vor fi lansate în 16 septembrie şi vor fi operate în zilele de miercuri şi duminică a acelaşi preţ.

Distribuie informația
Alte știri