Wizz Air s-a dotat cu o aeronava noua pentru noi zboruri din Cluj

Distanta intre noi si Cluj-Napoca creste considerabil.Dar si fata de un alt oras transilvanean. Cel putin in materie de zboruri.
Operatorul aerian low-cost Wizz Air s-a marit flota cu o noua  aeronava Airbus A320. Aceasta va opera şi pe cele mai recente destinatii anunţate de la Cluj-Napoca: oraşele Doncaster (Marea Britanie), Billund (Danemarca) şi Alicante (Spania).
Biletele pe noile rute sunt puse deja în vânzare la preţuri începând de la 39 lei, dus, cu toate taxele obligatorii incluse.
Din august, operatorul low-cost isi deschide bază aeriană si la Sibiu, a şaptea din ţară, după o investiţie de aproximativ 100 de milioane de euro.
Wizz Air are o cotă de piaţă în România de 28,6%, potrivit propriilor informaţii, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piaţa transporturilor aeriene de pasageri.
Pe următoarele locuri se clasează o altă companie aeriană low-cost, Blue Air, cu o cotă de piaţă de 14,5%, Ryanair (6,7%) şi Lufthansa (6,6%). Compania a anunţat, recent, că a ajuns la 25 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale din şi spre România.
Distribuie informația
Alte știri