Wizz Air școlește piloți în România. Viitorii elevi nu trebuie să aibă experiență de zbor

Compania aeriană low cost Wizz Air lansează în România programul “Pilot Academy”, prin intermediul căruia tinerii cu puţină sau fără experienţă de zbor pot obţine licenţă de pilot comercial şi perspectiva de a lucra ca pilot la Wizz Air.

Potrivit unui comunicat al operatorului, programul colaborează cu două şcoli – Trener Kft în Nyiregyhaza şi Egnatia Aviation în Kavala, Grecia. Cursurile vor începe în lunile iulie şi septembrie cu Egnatia şi în noiembrie cu Trener Kft.

Programul integrat constă în 750 de ore la sol, 60 de ore în simulator şi 145 de ore de antrenament de zbor pe parcursul a 16 sau 21 de luni la una dintre cele mai experimentate şcoli de zbor partenere Wizz Air, conform incont.stirileprotv.ro.

Cadeţii care absolvă cu succes programul ‘Pilot Academy’ îşi pot începe activitatea la Wizz Air în calitate de Pilot Trainees (pilot în pregătire). După terminarea următoarelor programe Airline Transition Program, Type Rating Course, Line Training, precum şi a altor training-uri interne în cadrul Wizz, au oportunitatea de a începe să zboare în calitate de co-piloţi în întreaga reţea Wizz Air, progresând în carieră.

Distribuie informația
Alte știri