Workshop de teatru – dans pentru trezirea esenței interioare și trăirea puternică a prezentului! Comunicat

Dansul sensibil este o cercetare originală care te invită să pătrunzi într-o dimensiune mai profundă a încetinirii prin experiența mișcării subtile a corpului. Proiectul croiește drum în aventura mișcării conștiente, sursă de neprețuit în ghidarea mișcării vieților noastre, și să o transforme într-un dans.
Workshop-ul este structurat în jurul unor exerciţii psiho – fizice specifice, menite să-i introducă pe participanţi în mecanismele subtile ale mişcării, pornind de la baze şi orizontalitate pentru a cuceri apoi verticalitatea şi a ajunge la naşterea dansului, un dans organic, izvorât din sensibilitatea fiecăruia.

Scopul atelierului este să redea fiecărui participant instrumentele dansului – corpul şi mecanismele sale de funcţionare – să-l repună în contact cu viaţa interioară şi să-i o ofere posibilitatea exprimării acesteia prin intermediul mişcării expresive şi calitative.

Activitatea se va desfăşura în 3 sesiuni a câte 3 ore, care vor debuta sâmbătă, 16 septembrie 2017, de la ora 17:00, și vor continua duminică 17 septembrie între orele 11:00 – 13:30 și 15:30 – 18:30, în corpul I etajul unu al Cetăţii Oradea, şi necesită echipament comod de mişcare. Participarea la workshop se face pe baza de înscriere și are un cost de 120 ron. Pentru informații suplimentare dar și pentru înscrieri apelați numărul de telefon 0757365146

Distribuie informația
Alte știri