WTA a confirmat că Simona Halep poate reveni imediat în circuit

Foto: Getty

Asociaţia Jucătoarelor de Tenis (WTA) a confirmat că românca Simona Halep poate reveni imediat în circuitul profesionist, după ce suspendarea sa de patru ani a fost redusă la nouă luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

”Halep, eligibilă să îşi reia cariera cu efect imediat”, titrează site-ul WTA, care trece în revistă decizia luată de TAS de a-i reduce suspendarea de patru ani.

„WTA respectă procesele care au loc pentru a proteja integritatea sportului şi pentru a oferi un mediu sportiv corect. Astfel, WTA susţine total decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv şi salută revenirea imediată a Simonei în joc”, precizează WTA.

Halep nu a mai jucat un meci oficial de la cel pierdut în primul tur la US Open în 2022. Primul turneu la care ar putea participa campioana română ar fi cel de la Miami, care începe pe 19 martie.

Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv a redus suspendarea pentru dopaj a jucătoarei de tenis Simonei Halep de la 4 ani, la 9 luni. Decizia este definitivă și sportiva se poate întoarce imediat pe teren.

Distribuie informația
Alte știri