X-Man România 2017. O noua ediție, la Oradea

Oradea va fi și în acest an gazda singurului concurs din România pe distanțe de Ironman. Peste 300 de concurenti s-au înscris deja pentru cele trei probe de înot (3,8 km), ciclism (180 km) și alergare (42,2 km) pe care vor trebui să le parcurgă în cel mult 16 ore. Organizatorii sustin că, pentru ei, toți cei care vor reuși să termine competiția vor fi campioni.

Puțin mai ușoară, dar deloc simplă va fi competiția Half Ironman cu 1,9 km de înotat, 90 de kilometri de pedalat și 21 de km de alergat. Lor li se vor adăuga probe de ștafetă și probe Family.

Cele trei probe de anduranţă vor avea loc consecutiv. Astfel, proba de înot se va desfăşura la lacul Săldăbagiu, proba de ciclism pe un traseu între Cetariu şi Cauaceu, iar proba de alergare în premieră în centrul oraşului.

Competitia va debuta pe data de 10 iunie. Centrul de concurs va fi amplasat în Piata Ferdinand, iar perimetrul din zona centrală în care se va desfăşura concursul de alergare va fi închis traficului în ziua concursului între orele 10.00 – 00.00 (Piaţa Fedinand, Podul Sf.Ladsilau, Str. Principatelor Unite, Podul de la Centrul de Calcul, Str. Malului, Str. Ady Endre, Str. Iosif Vulcan).

Distribuie informația
Alte știri