Youth Community recrutează tineri bihoreni. Comunicat

Fundația Comunitară Oradea recrutează tineri dornici să se dezvolte pe plan personal și profesional pentru a face parte din programul Youth Community. Fundația Comunitară Oradea este în căutarea a 50 de tineri, elevi și/sau studenți cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani, care își doresc să se dezvolte prin participarea la workshop-uri gratuite sau mentorat din partea unor profesioniști care azi sunt oameni de succes, ori care vor să facă parte dintr-o comunitate de tineri curioși. Au mai rămas doar 5 zile în care tinerii se pot înscrie în programul Youth Community.

Ce înseamnă Youth Community și care sunt beneficiile de care vor avea parte tinerii înscriși?

Youth Community este o comunitate de tineri cu dorință de dezvoltare continuă. Este un program al Fundației Comunitare Oradea care, anual, presupune crearea de activități cu și pentru tinerii bihoreni. Youth Community reprezintă mediul oportun, în care tinerii își descoperă punctele forte, unde prin sesiuni de training își perfecționează abilitățile. Tinerii devin beneficiarii unor workshop-uri în care învață de la specialiști din diverse domenii și au posibilitatea să cunoască mentori care îi inspiră prin parcursul lor și îi pot ghida spre o carieră de viitor. Cei care vor să dezvolte o idee prin care aduc un plus de valoare comunității sau reușesc să rezolve o problemă cu care se confruntă societatea lor, pot beneficia de sprijin în scrierea de proiecte și pot atrage chiar și o finanțare pentru implementarea lor.

Iar pentru că dezvoltarea personală și profesională au în vedere și apartenența la un grup în care tinerii să fuzioneze, să descopere interese comune, în Youth Community, membrii au parte de seri de socializare, board games, de excursii sau vizite la diverse companii din județ, ori acțiuni de voluntariat prin care înțeleg importanța implicării lor în comunitate.

Cei care vor să se înscrie în Youth Community, o pot face până la data de 15 noiembrie,  completând formularul de mai jos:

https://forms.gle/EWnBMYgKzVyxkwdL6

Distribuie informația
Alte știri