„Zâmbetul lui Charlie Chaplin”, spectacol multimedia, prezentat în premieră naţională la Oradea

Foto: Eugenia Pasca/agerpres.ro

Spectacolul „Zâmbetul lui Charlie Chaplin“ a deschis Sounds of Oradea Festival, aflat la prima ediţie. Show-ul, prezentat în premieră in ţara noastră, a atras mii de melomani în Piaţa Unirii din urbea de pe Crisul Repede. 13 partituri și clipuri video din cele mai cunoscute filme ale lui Chaplin au fost interpretate alături de Orchestra Filarmonicii din Oradea. Pe scenă a urcat şi nepoata celebrului actor şi compozitor.

Autorul spectacolului „Zâmbetul lui Charlie Chaplin”, violonistul Philippe Quint, a venit pentru prima dată în România. Instrumentistul a lucrat timp de cinci ani la acest spectacol multimedia, care cuprinde, pe lângă piesele scrise de marele artist, și imagini foto și video care prezintă viața lui Chatie Chaplin.

Festivalul Sounds of Oradea continuă duminică, 14 august, cu spectacolul de flamenco susţinut de Olga Llorente şi trupa ei, numit „Revivir” (Renaştere). Iar luni seară, festivalul va fi închis cu concertul „Opera meets Broadway”, al cărui protagonist este tenorul american, cu rădăcini italiene, Charles Castronovo. Ambele spectacole vor debuta la ora 21.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri