Zâmbetul și inocența celor mai mici orădeni au tranformat în sărbătoare Festivalul Dovlecilor

Zâna TOAMNĂ le-a adus copiilor din creșe surprize ce le-au captat atenția și i-au făcut să îndrăgească acest anotimp, care vine cu o simfonie cromatică și o nesfârșită frumusețe și bogăție. Zâmbetul și inocența celor mici au umplut FESTIVALUL DOVLECILOR de emoție și bucurie tranformându-l într-o sărbătoare.

Părinţii, împreună cu copiii, şi-au folosit imaginaţia şi îndemânarea în sculptarea sau pictarea dovlecilor pentru a fi transformaţi în vaze sau chiar în Arca lui Noe. Alţii au fost harnici şi şi-au dovedit abilităţile de gospodari pregătind bunătăţi pentru iarnă.

Unii prichindei s-au plimbat prin oraşul îmbrăcat parcă în straie de sărbătoare. Copiii au salutat trecătorii, care au fost surprinşi de voioşia lor, au cântat, au râs, s-au simţit cu adevărat într-o excursie şi turişti în propriul oraş.

Toamna şi-a intrat în drepturi, aşternând un covor multicolor de frunze şi, chiar dacă soarele nu ne iese în întâmpinare, noi, cu toţii, îl avem în sufletele încălzite de bucuria de a trăi noi experienţe!

La activităţile organizate în creşe au participat şi elevii Colegiului Naţional Iosif Vulcan, care fac practica în creşele din subordinea unităţii de învăţământ Creşa Oradea.

Și copiii din centrul nostru de zi au luat parte la o activitate distractivă prin care și-au exersat îndemânarea și aptitudinile de lucru manual, confecționându-și propriile măști. Astfel, cei mici s-au bucurat de o zi specială și, totodată, și de o surpriză dulce.

Distribuie informația
Alte știri