Zece ani cu Kiwanis Art Oradea. Un nou concert online

„In aceasta situatie cumplita, cu teatrele inchise, cu multi bolnavi, morti, cu situatii de somaj și suferinta, nu trebuie sa uitam sa facem muzica, pentru noi dar in primul rand pentru ceilalti” ne transmite tanara instrumentistă Iulia Rațiu, inspirată de cugetarile pianistului si dirijorului Daniel Barenboim.

Iulia Relinda Ratiu este o tanara care a inceput studiul pianului la varsta de 4 ani la Liceul de Arte din Oradea sub indrumarea dnei prof Cseko Agneta. In acesti ani a partecipat la numeroase festivale si concursuri nationale si internationale. Dupa absolvirea Facultatii de Muzica din Oradea, sub indrumarea dnei prof Jambor Fekete Elisabeta, si cu ajutorul Kiwanis Art Oradea, a continuat aprofundarea muzicii de camera si a operei lirice la Conservatorul ”A. Boito” din Parma (Italia). Momentan colaboreaza ca si pianista corepetitoare la Conservatorul “G. B. Martini” din Bologna si preda part-time la Liceul de Muzica din Parma. A avut deosebita placere in acesti ultimii ani de a colabora cu personalitati precum Leone Magiera, Renato Bruson, Tiziana Tramonti.

Pentru aniversarea celor Zece ani cu Kiwanis Art Oradea, Iulia ne-a pregatit Sonata pentru clarinet si pian nr. 167 de C Saint Saens, la clarinet Elisa Gubert.


Vizionare placuta si un weekend minunat!

Alte știri