Zece ani cu Kiwanis Art Oradea. Un nou moment muzical

Asta seara va propunem un moment muzical instrumental special cu Ana-Ruth Maior.

Ana-Ruth Maior absolventă a Universității Emanuel din Oradea, unde a obținut licența în Pedagogie Muzicală şi masteratul în Artă Muzicală, avându-l ca pedagog pe excelentul pianist conf. univ. dr. Daniel Goiți. De asemenea a absolvit Facultatea de Arte din cadrul Universității din Oradea, unde a studiat pianul cu doamna conf. univ. dr Jambor Elisabeta. Anul trecut  a obținut titlul de doctor în Muzică la Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Iași.

De mai bine de șapte ani de zile a format un duo pianistic alături de pianista Camelia Andone, formație camerală cu care a obținut premiul I în 2014 la concursul “Duo Pianistic” organizat de Academia de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, precum și premiul I în 2015 la Concursul Internațional „Giovani Musicisti”, din Treviso, Italia.

A participat la cursuri de măiestrie cu profesorii: Pless Attila (Ungaria), Carmen Daniela Gililova (Germania), Laura Cattaneo (Italia) şi Viniciu Moroianu de la Universitatea Națională de Muzică din Bucureşti.

„Mulțumim Kiwanis Art pentru susținerea muncii artiștilor pe drumul devenirii lor. Am fost încurajată să îmi depășesc limitele și să țintesc tot mai sus.” Ana Ruth Maior

Alte știri