Zeci de orădeni au stat la coadă, în ploaie, ca să prindă bilete la un spectacol ce va avea loc la Teatrul Regina Maria

foto: Facebook Răzvan Vicoveanu

Ansamblul folcloric „Bihorul” va susţine, în data de 23 ianuarie, la Teatrul ‘Regina Maria’ din Oradea, un spectacol omagial comemorativ dedicat solistei de muzică populară Florica Duma, la cinci ani de la moartea acesteia.

Zeci de persoane au așteptat, marți, 10 ianuarie, în ploaie, în fața Agenției Teatrului Regina Maria din Oradea, pentru a intra în posesia unor bilete la eveniment, așa cum se vede într-o fotografie postată pe Facebook de actorul orădean Răzvan Vicoveanu.

Am trait sa o vad si pe asta !!! ..😍, a scris actorul în descrierea fotografiei.

Ansamblul Folcloric ”Bihorul”, organizează în data de 23 ianuarie 2023, de la orele 18.00, la Teatrul Regina Maria din Oradea, un spectacol Omagial Comemorativ în memoria solistei FLORICA DUMA. Au trecut cinci ani de la trecerea în neființă a marei soliste a Bihorului.

Vor evolua în scenă soliștii vocali (membrii ansamblului): ROMINA SUCIU, VLAD ȘTEF, IOANA URS, REMUS BONDAR, CORINA SZATMARI, VOICHIȚA MIHOC, Familia ZBICIU, alături de corpul de dansatori al ansamblului.
Director, Maestru Coregraf – IOAN SILAGHI.
Acompaniamentul muzical: Orchestra Rapsodia din Arad, Dirijor Profesor VASILE RUS.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri