Zeci de proiecte, analizate de către membrii CMUAT. Vezi ce se mai construiește în Oradea

În cadrul ședinței comisiei de urbanism de săptămâna trecută, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, au fost analizate 58 de proiecte. Dintre acestea, 28 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce 30 au fost aduse în atenția comisiei operative.

SC Condremon SRL a solicitat aviz arhitect-șef pentru PUD pentru construire imobil cu apartamente de închiriat în regim hotelier, parțial servicii/spațiu comercial la parter și desființare construcții existente, pe strada Clujului nr. 38, din Oradea.

Potrivit proiectului se propune construirea unui imobil cu apartamente de închiriat în regim hotelier, parțial servicii/spațiu comercial la parter și desființare construcții existente. Vor fi 19 apartamente și 9 locuri de parcare. Regimul maxim de înălțime propus este de P+2E+R spre stradă  și D+P+M+E+R spre curte. Se vor amenaja spații verzi, iar accesul se va face din str. Calea Clujului.

„Este un obiectiv care vine să completeze noul front construit aflat pe Calea Clujului. Investitorul va trebui să obțină avizul comisiei zonale și să demareze procedurile legale de consultare a populației”, a precizat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului.

Distribuie informația
Alte știri