Zgonea anunta tinta PSD Bihor pentru locale: 30 de primari si 30 la suta din voturi la Consiliul Judetean

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a fost ieri in Bihor pentru a pregati alegerile locale. Programul vizitei a inclus o întâlnire cu candidații la funcțiile de primari și consilieri locali din zona Beiușului și discuții privind pregătirile pentru campania electorală cu membrii Biroului Permanent Județean (BPJ) al PSD Bihor.

‘Valeriu Zgonea și-a exprimat convingerea că la nivelul județului Bihor se pot obține cel puțin 30 de primari și 30 la sută din voturile pentru Consiliul Județean și astfel funcția de președinte al forului județean să revină PSD’, au anuntat ulterior social democratii intr-un comunicat de presa. ” Pentru a sprijini campania electorală a PSD Bihor, președintele executiv al PSD a anunțat că se va afla de acum încolo mai mult timp în județ și se va implica în acțiunile care să ducă la maximizarea rezultatelor și câștigarea alegerilor.” se mai spune in comunicat.

PSD are insa o problema cu stabilirea candidatilor. Desi mai sunt mai putin de 3 luni pana la campania electorala, social democratii nu au inca un candidat la Primaria Oradea.

Pe lista de candidaturi a PSD Bihor pentru fotoliul de edil al municipiului Oradea a mai aparut o persoana. Este vorba de Ionel Ghib, patronul unei firme de transport si vicepreşedinte al filialei social-democrate. Acesta va intra in competitia interna cu cu prefectul Claudiu Pop, directorii de deconcentrate Békési Csaba şi Felix Cozma, omul de afaceri Eduard Debelka şi consilierul local Adelina Coste.

Finalistul va fi ales în urma unui sondaj de opinie ce va fi realizat de o firmă de specialitate din Bucureşti in intervalul 4-15 martie .

Distribuie informația
Alte știri