„Zilele Carierei” la Universitatea din Oradea: Un eveniment plin de oportunități

Biblioteca Universității din Oradea va fi, în zilele de 29-30 mai 2024, locul de desfășurare al ediției din acest an a „Zilelor Carierei”. Miercuri și joi, între orele 10-16, studenții și absolvenții Universității din Oradea pot face primul pas spre viitorul lor.

Ediția 2024 a „Zilelor Carierei” se bucură și de participarea, în calitate de coorganizator, a Asociației Alumni a Universității din Oradea.

„Evenimentul” se anunță a fi unul plin de oportunități pentru studenți și absolvenți, cu o gamă largă de joburi și internship-uri, disponibile în diverse domenii”, spune conf. univ. dr. Dorin Coita, președintele Asociației Alumni, cadru didactic al Facultății de Științe Economice.

Și-au anunțat participarea instituții din sectorul de stat, siguranță și ordine publică, ori companii private din domenii precum: inginerie și producție, servicii, mentenanță, bănci etc.

Una din noutățile ediției 2024 a evenimentului „Zilele Carierei” este atenția deosebită acordată diversității și incluziunii sociale. Companiile participante vin, în premieră, cu joburi special destinate persoanelor cu dizabilități. „Unele companii oferă și locuri de muncă special destinate persoanelor cu dizabilități, demonstrând un angajament față de diversitate și incluziune pe piața muncii”, spune conf. univ. dr. Dorin Coita.

Indiferent de domeniul de interes sau de nivelul de experiență, „Zilele Carierei”, organizate de Universitatea din Oradea și Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera (CCSC), promit să ofere tuturor studenților și absolvenților o platformă excelentă pentru a-și lansa sau dezvolta cariera. „Vino să explorezi oportunitățile și să-ți găsești locul potrivit!”, îndeamnă președintele Asociației Alumni.

Distribuie informația
Alte știri