Zilele comunei Sânmartin. Programul evenimentului

Primăria Sânmartin organizează, în perioada 28–30 iunie, Zilele comunei Sânmartin, eveniment ajuns la ediția a VII-a. Programul manifestărilor se va desfășura la Ștrandul cu Valuri din Băile 1 Mai. Acesta a fost renovat din fonduri de la bugetul local. Investiţia de peste 350.000 euro e de natură să schimbe total imaginea locului spune primarul de Sânmartin, Cristian Laza.

Reabilitarea bazinului, zonei de vestiare și a grupurilor sanitare, amenajarea spațiilor verzi și pavarea aleilor reprezintă doar o parte dintre lucrările executate de administrația locală pentru ca cel mai vechi ștrand de acest fel din țară să își recapete notorietatea în rândul turiștilor, începând din vara aceasta.

În plus, pe afișul de promovare a Zilelor comunei Sânmartin se află artiști cu priză la public. Astfel, vineri, 28 iunie, de la ora 20.30, va urca pe scenă F. Charm, cunoscut pentru hit-ul „30 de grade”, realizat în colaborare cu Ligia. Cap de listă este, însă, cântăreața Corina, care va concerta sâmbătă, începând cu ora 20.00. După show-ul oferit de aceasta, atenția publicului se va îndrepta spre Semnal M, o trupă românească rock înființată în 1977. Duminică vor întâmpina publicul Vlăduța Lupău, Vasile Coca, Văru Săndel, Cătălin de la Oradea și mulți alți invitați.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Visit Băile Felix, Visit Băile 1 Mai și Asociația de Promovare a Turismului în stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai.
Foto: bihon.ro

Distribuie informația
Alte știri