Ziua a patra de festival – patru spectacole excepționale la FITO

Ziua începe cu un spectacol care face parte din secțiunea concurs – Festivalul de Teatru Scurt: „Uluitoarele numere de singurătate ale lui Edward Gant”, de Anthony Neilson, regia Dragoș Alexandru Mușoiu, prezentat de Teatrul „Fani Tardini” din Galați, la care spectatorii care își achiziționează bilete de acum înainte au o reducere specială: la cumpărarea unui bilet, primesc unul gratis.

De la ora 19:00, Trap Door Theatre din Statele Unite ale Americii vă invită la spectacolul „Occidental Express”, un text scris de Matei Vișniec și regizat de Szabo K. Istvan. Locurile la reprezentație sunt vândute toate de aproape o săptămână.

De la ora 20:00, la Sala Arcadia, doi bărbați total diferiți descoperă că destinele lor sunt unite de dragostea pentru aceeași femeie: „Variațiuni enigmatice”, de Eric Emmanuel Schmitt, regia Elvira Rîmbu, prezentat de Teatrul Regina Maria din Oradea.

Ziua se încheie cu o „Poveste din Transilvania/ Erdély Mese”, un spectacol bazat pe piesa „Țara Zânelor” de George Ștefan, regizat de Andi Gherghe și prezentat de Centrul Multimedia Studio Act, Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri