Ziua Agricolă de pe Valea Ierului in Bihor, debutează, sâmbătă, 17 iunie. Vor fi multe prezentări tematice

Ziua Agricolă de pe Valea Ierului in Bihor a ajuns la cea de-a doua ediție. Potrivit organizatorilor, la evenimentul care va avea loc într-un cort amplasat în plin centrul orașului vor participa, pe lângă zeci de producători, reprezentanții administrațiilor locale și județene, dar și specialiști care vor prezenta tehnici și metode de lucru în agricultură și creșterea animalelor.

Deschiderea oficială a expoziției profesionale și a târgului va avea loc sâmbătă, de la ora 10. În program, organizatorii au inclus, pe lângă discursutile autorităților, și prezentări tematice. Acestea vor fi făcute de specialiști din Ungaria și se vor adresa crescătorilor de animale, cărora li se vor prezenta grajduri și tehnologii moderne de creștere a animalelor, dar și practici economice și tehnice de ardere a baloților.

De asemenea, fermierii și agricultorii vor afla noutățile legislative de la reprezentanții Direcției Agricole, AFIR și APIA Bihor și totodată, cum pot să acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea afacerilor.

Distribuie informația
Alte știri