Ziua Aliantelor. Astazi se decide cine va conduce judetul in urmatorii 4 ani. Vezi LIVE pe oradeaindirect.ro

UPDATE: Consilierii PNL nu s-au prezentat la sedinta de constituire a CJ Bihor. In lipsa de cvorum, prefectul va convoca o noua intalnire, peste 3 zile.

Miercuri, 22 iunie se constituie atat Consiliul Judetean Bihor cat si cel local al municipiului Oradea. Sedintele incep la 9,30 , respectiv 12 si au fost convocate prin ordinul prefectului.

Sedinta va fi transmisa LIVE de oradeaindirect.ro

Conform unui anunt trimis ieri de PSD, social democratii au reusit crearea unei majoritati cu UDMR si ALDE. Intr-un scurt comunicat de presa, trimis de pe adresa de email a Partidului Social Democrat, liderii celor 3 formatiuni anunta ca „organizaţiile județene ale Partidului Social Democrat (PSD), Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR) și Alianței Liberalilor și Democraților Europeni (ALDE) au hotărât constituirea unei alianțe politico-administrative în vederea asigurării unei majorități la nivelul Consiliului Județean Bihor și a conducerii executive a acestei instituții”

Potrivit aceluiasi anunt, „obiectivul acestei alianțe este realizarea unei administrări eficiente a județului în folosul comunităților locale, dezvoltarea Bihorului și bunăstarea bihorenilor.”

Distribuie informația
Alte știri