Ziua decisiva pentru formarea noului Guvern. Ramane Florian Bodog ministru al Sanatatii?

Premierul desemnat de președinte, Mihai Tudose, urmează să își anunțe Cabinetul cu care se va prezenta în fața Parlamentului pentru votul de învestitură. PSD a convocat pentru miercuri Comitetul Executiv Național, pentru aprobarea listei de miniștri din Guvernul lui Mihai Tudose.

Potrivit unor surse din PSD, la Ministerul Sanatatii, ocupat pana acum de oradeanul Florian Bodog, negocierile sunt intense. Bodog are sanse sa ramana la conducere insa social democratii au si alte doua alternative: Florin Buicu sau Sorina Pintea.

Lista de miniștri a fost analizată și definitivată de liderii PSD la Vila Lac 1, unde liderul Liviu Dragnea i-a convocat pe președinții de organizații județene.

Potrivit ultimelor negocieri, Tudorel Toader își va păstra portofoliul de la Justiție. Deputatul Dorel Caprar, presedintele Comisiei pentru Aparare, ar putea fi noul ministru al Apararii Nationale
La Educatie, senatoarea Ecaterina Andronescu este din nou in carti . De asemenea, este luat in considerare si numele lui Nicolae Istudor, rectorul ASE .
In total, 13 ministri din Guvernul Grindeanu ar putea face parte din noul Cabinet

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri