Ziua Femeii a fost sărbătorită la Centrele Multifuncţionale din Oradea

Doamnele din comunitate, alături de persoanele cu dizabilităţi psihice, membri ai Asociaţiei Româno-Germane Alsterdorf, au sărbătorit Ziua Femeii, printr-un eveniment de excepţie la Centrul Multifuncţional Ioşia. La invitaţia organizatorilor, psiholog Veridiana Ghiurca, a expus într-o manieră interactivă rolul femeii în societatea actuală, având loc discuţii privind femeia tradiţională şi femeia modernă. Şi pentru că a fost zi de sărbătoare, Claudia Gui, absolventă a Liceului de Arte Oradea, le-a oferit doamnelor un moment artistic special.

Emil Cuc, preşedintele Asociaţiei Româno-Germane Alsterdorf, le-a felicitat pe doamne pentru răbdarea de care dau dovadă, pentru sentimentele lor încărcate de iubire, admiraţie şi recunoştinţă pe care le oferă şi le-a transmis un sincer La mulţi ani!, femeile reprezentând tot ce este mai pur şi mai sfânt pe pământ.

În acelaşi timp, doamnele din Centrul Multifuncţional Rogerius II au organizat un atelier de de creaţie, evenimentul făcând parte din proiectul „Cetăţeni activi la puterea a treia” care oferă persoanelor vârstnice activităţi care contribuie la o îmbătrânire activă. Astfel, s-au pus pe treabă, şi au confecţionat felicitări, pliante şi diferite obiecte artizanale din hârtie, deşeuri textile, mărgele şi nasturi, acestea fiind dăruite doamnelor din Centrul Rezidenţial „Casa Frenţiu” şi Casa „Sfânta Elisabeta”.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri