Ziua Internaţională a Migrării Peştilor, sărbătorită la Oradea

Asociaţia Aqua Crisius şi Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Oradea au pregătit o interesantă lecţie în aer liber, la care sunt invitaţi să participe cât mai mulţi orădeni.
Evenimentul este prilejuit de Ziua Internaţională a Migrării Peştilor, sărbătorită pe 21 aprilie.

Sâmbătă, de la ora 11, pe malul drept al Crişului Repede, în aval de Podul Intelectualilor, profesorii Ilie Telcean şi Diana Cupşa vor vorbi despre peşti şi insectele acvatice şi vor face o demonstraţie de pescuit ştiinţific. Apoi, reprezentanţi ai asociaţiei Ecotop şi ai ABA Crişuri vor realiza determinări fizico-chimice ale apei şi ale unor vietăţi acvatice.

„Permanent in intervalul orar 11-14.30, pentru cei mici vor fi pregătite diverse workshopuri şi jocuri educative şi distractive, incluzând un concurs de desenat şi colorat peşti (cele mai frumoase opere vor fi trimise la un concurs cu premii asigurate de către celebra firmă Patagonia)”, spun organizatorii.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri