Ziua Marii Finale: Argentina-Franța. Messi sau Mbappe?

Câștigătoarea ediției 2022 a Campionatului Mondial de fotbal, întrecere găzduită de Qatar, se va stabili duminică, 18 decembrie, când, de la ora 17.00, Argentina și Franța se vor întâlni în finala mare.Ambele țări au câștigat pana acum de două ori Campionatul Mondial de fotbal.

Duelul de pe Lusail Iconic Stadium se anunță a fi unul spectaculos, cele două echipe fiind în căutarea celui de-al treilea titlu mondial din istorie. Franța vine din postura de campioană mondială en-titre, având șansa de a-și apăra trofeul.

În finala mare se așteaptă să predomine echilibrul, iar toți ochii vor fi ațintiți pe duelul dintre starurile celor două echipe, Lionel Messi (Argentina – 35 de ani), respectiv Kylian Mbappe (Franța – 23 de ani). Cei doi se luptă și pentru titlul de golgeter al CM 2022, având până acum câte cinci goluri marcate.

Echipa de arbitri va fi din Polonia.

În finala mică, sâmbătă, Croația a învins Marocul cu 2-1 și a câștigat medalia de bronz la CM de fotbal Qatar 2022

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri