Ziua Porţilor Deschise CET Oradea 2018

CET Oradea isi deschideportile pentru curiosi, joi, 24 mai . Evenimentul este  organizat de Termoficare Oradea S.A. sub egida EUROPE IN MY REGION.

După succesul înregistrat la ediţia pilot din 2017, când peste 800 de persoane au trecut pragul CET, continuăm iniţiativa de a familiariza orădenii cu cele mai importante investiţii, realizate cu fonduri europene”, au transmis reprezentantii CET intr-o invitatie adresata locuitorilor orasului

In ultimii patru ani, în Oradea s-au realizat cele mai mari investiţii într-un sistem de termoficare din România. Investiţiile au vizat atât construcţia noii centrale de cogenerare- CET, căt si modernizarea reţelelor de termoficare şi a punctelor termice.

În cadrul Zilei Porţilor Deschise, doritorii vor putea insa vizita si vechile instalaţii CET, puse în funcţiune în anul 1966, dar şi actuala sursă, care este cea mai modernă centrală de cogenerare din România şi din Europa de Est.

Pentru a facilita accesul orădenilor, pe tot parcursul zilei, pe ruta Piaţa Unirii – CET Oradea, va circula un autobuz, cu plecare din ora în ora, identificat cu sigla Termoficare Oradea S.A., care va asigura transportul gratuit. Tot în mod gratuit va fi asigurat şi ghidajul vizitatorilor care vor să obțină informații suplimentare  privind   istoricul, caracteristicile și funcţionarea instalaţiilor termice.

Accesul vizitatorilor  va fi posibil în intervalul orar: 10.00 – 20.00.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri