Zona exclusivistă, în peisajul orădean! Va include birouri, spații comerciale, aparthotel cu heliport, locuinţe dar și spa

În ședința Comisiei Municipale de Urbanism și Amenajare a Teritoriului de joi, 24 iunie, au fost analizate 37 de lucrări, din care 11 în comisia mare CMUAT și 26 în subcomisia operativă. Una dintre ele vizează realizarea unei zone rezidențiale exclusiviste. Ansamblu multifuncțional se va construi pe str. Nojoridului nr. 25.

Până acum nu mai fost avizat un astfel de proiect, prin urmare va fi un ansamblu multifuncțional unicat în municipiul Oradea. Acesta prevede schimbarea funcțională a zonei și construirea unui complex funcțional de birouri, spații comerciale, aparthotel cu heliport, spa, locuințe colective și parcare subterană. Proiectul a primit aviz favorabil pentru realizarea unei documentații de urbanism PUZ.

„Faptul că în Oradea încep să se dezvolte zone exclusiviste nu poate decât să ne bucure. Orașul nostru devine astfel un spațiu care, prin tot ceea ce oferă din punct de vedere a infrastructurii, a dezvoltării economice și sociale, a patrimoniului cultural, atrage oameni care își doresc să vină să locuiască aici, să pună bazele unor afaceri, Oradea devenindu-le astfel casă primitoare”, a declarat viceprimarul Arina Moș.

Distribuie informația
Alte știri