A început înscrierea pentru închirierea amplasamentelor la Festivalul Copiilor Oradea

Cetatea Oradea va găzdui și în acest an cel mai mare festival pentru copii din zonă – Festivalul Copiilor Oradea, pe parcursul a 3 zile pline de veselie și culoare. Programul festivalului va include o multitudine de activități și atracții pentru copii, spectacole de teatru, jocuri și jonglerii, baloane, ateliere de creație, standuri cu dulciuri și multe alte surprize.

A început perioada de înscriere pentru închirierea amplasamentelor din cadrul Festivalului Copiilor Oradea. Astfel, producătorii și comercianții de jucării, dulciuri și alte bunătăți, care doresc să ni se alăture la Festivalul Copiilor Oradea în perioada 31 mai – 2 iunie, se pot înscrie online, aici: www.festivalulcopiilororadea.ro.
Înscrierile se pot face până la data de 27 mai 2019, ora 12:00.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online , respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.