Amenajarea coridorului verde din strada Barcăului se află în procedură de achiziție

Proiectul „Coridor verde din strada Barcăului din municipiul Oradea, jud. Bihor” se află în procedură de licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. Prevede amenajarea unei zone de agrement pe strada Barcăului, care ar urma să devină coridorul verde al cartierului Ioşia, cu zone de relaxare și de petrecere a timpului liber.

Realizarea acestui coridor verde este necesară deoarece, la nivelul străzii Barcăului, în timp, s-a constituit o zonă degradată, pe traseul fostei căi ferate şi a terenurilor adiacente acesteia, care la această dată nu mai sunt folosite pentru activităţile economice pe care le-au deservit.
Se dorește înființarea în acest perimetru a unui parc public atractiv în cartierul Ioșia, dotat cu terenuri de sport, spații de joacă și educație ecologică destinate atât locuitorilor zonei, cât și celor aflați în trecere.

Valoarea totală a acestei investiții este de 7,8 milioane de lei, iar durata de execuție a lucrărilor va fi de 8 luni. Data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 6 august 2018, ora 15:00. Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare CN 1002112 din data de 03.07.2018.