Copiii dispăruți ai țării. Doua tinere din Bihor sunt printre cei 17 minori cautati de Politie, unii de ani de zile

Pe site-ul Poliției Române 17 copii – 7 băieți și 10 fete – figurează ca fiind dispăruți.

Intre acestia sunt două adolescente din Bihor dispărute fără urmă. Două fete de 15 ani, cu același nume, sunt dispărute de acasă – una în 2017, cealaltă în 2019. Ambele au același nume de familie, Varga, dar nu sunt rude. Ele sunt născute în același an, 2004, disparițiile fiind semnalate și la nivel european.

„Sidonia Varga, născută în Oradea în 15 octombrie 2004 și domiciliată în comuna Lungașu de jos, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la data de 1 decembrie 2017, orele 12, și nu s-a mai întors. Fata are 160 cm, ochi căprui, păr șaten, lung, prins în coadă, circa 75 kg, corpolentă, față ovală. Are 3 – 4 alunițe pe gât în partea dreaptă. Când a plecat de acasă, purta o geacă crem, cu mâneci din imitaţie de piele, negre, bluză vişinie, pantaloni de trening albaştri, pantofi sport crem cu buline negre”, spun reprezentanții IPJ Bihor.

„Cealaltă fată se numește Gabriela Alina Varga și s-a născut în 28 februarie 2004 în municipiul Marghita, dar domicilia în comuna bihoreană Șimian. La data de 12 aprilie 2019, orele 7, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Ca semnalmente, fata are 160 cm înălțime, ochi căprui, păr șaten, lung, circa 60 kg, fața ovală și purta la data dispariției o geacă maro, blugi culoare albastră, teniși culoare alba cu dungi roșii. Fata a mai fost plecată voluntar de la domiciliu, revenind de bunăvoie”.