“Oglinda Foto” ultimul trend in materie de amintiri, oferit de doi tineri oradeni

Un tanar cuplu oradean s-a decis sa transforme cele mai importante momente din viata mirilor, precum si a invitatiilor lor, in amintiri memorabile, instantanee. Dincolo de aparatura de ultima generatie a celor de la ”Framed Stories” se remarca si atentia la detalii.

Oferta de ”Photo Booth” sau ”Oglinda Foto” e ultimul trend in materie de fotografie de eveniment, menita sa genereze amintiri memorabile.

Pachetul standard pe care-l ofera Cristian Seres si Renata Fechete include un asistent pe durata intregului eveniment, fotografii nelimitate in 2 formate diferite, pe suport magnetic sau pe hartie foto dar si posibilitatea de a da ”share” fotografiilor direct pe contul personal de Facebook. Cei doi au si variante premium ce pot include albume foto din lemn, gravate elegant, stick-uri cadou in cutii din lemn, de asemenea gravate, sau posibilitatea de a opta pentru fundaluri personalizate, menite sa transforme intreaga experienta intr-una cu adevarat unica.

Pe Cristian Seres si Renata Fechete ii puteti gasi in acest week-end la ”Expo Mariage”, eveniment ce are loc in incinta Trade Center Oradea, in perioada 9-11 noiembrie. Acolo, ”Framed Stories” va intampina cu un voucher de 10% reducere, indiferent de eveniment + un cadou surpriza pentru fiecare contract semnat pe perioada targului de nunti.