Premiera in finala „Romanii au talent” realizata de un oradean

Dupa un drum lung in competitie presarat cu emotie, lacrimi si mult suspans EMIL RENGLE a plecat acasa cu Marele Premiu de 120 000 de euro al editiei cu numarul 8 si cu titlul de CEL MAI TALENTAT ROMAN al anului 2018!

In plus, oradeanul care a impresionat o tara intreaga cu talentul si creativitatea lui, se poate mandri ca este primul concurent din istoria concursului care a castigat marele premiu cu un numar de dans. El este si marele castigator al Premiului de Originalitate!

Momentul lui EMIL RENGLE a impresionat o tara intreaga si a primit cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor, precum si multe laude din partea juriului.

La 27 de ani, a incercat sa zdrobeasca o bariera – cea a prejudecatilor. Cu un numar complex, a trecut de la explozie la liniste, de la lacrimi la bucurie, imbinand mai multe genuri muzicale. Si nu e evitat sa isi spuna povestea in fata a milioane de oameni, spun cei de la stirileprotv.ro.

“Multumesc poporului roman ca m-a votat si ca a crezut in mine si ca au crezut in dragoste si după asta i-as multumi intreg universului care a contribuit la acest premiu. Este clar ca eu nu merit acest premiu, s-a vorbit prin mine. Cu siguranta, avand in vedere ca am castigat ambele premii, o parte am sa donez”, a spus oradeanul după victorie.

Foto: stirileprotv.ro