Richard Balint, cel mai bun actor în rol secundar la Gala premiilor UNITER

UPDATE: Richard Balint a fost desemnat cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul Mr. Lockhart din spectacolul „Navigatorul”, de Conor McPherson, în regia lui Cristian Juncu, Teatrul Naţional Târgu Mureş – Compania „Liviu Rebreanu”, la cea de-a 27-a gală a premiilor Uniunii Teatrale din România care se desfăşoară la Teatrul Naţional Cluj-Napoca. „Dedic acest premiu mamei mele”, a spus actorul, înmânându-i premiul fiului său.

Ceilalţi doi nominalizaţi pentru acest premiu au fost: Alexandru Jitea, pentru rolul Mitch din spectacolul „Un tramvai numit dorinţă”, de Tennessee Williams, regia Claudiu Goga, Teatrul Metropolis, Bucureşti, şi Ionuţ Vişan, pentru rolul Medvedenko din spectacolul „Pescăruşul”, de A.P. Cehov, regia Andrei Şerban, UNTEATRU, Bucureşti.

Teatrul Regina Maria are onoarea să anunțe câștigătorul Votului publicului la Gala premiilor UNITER din acest an!
Colegul nostru Richard Balint este pe primul loc la Votul publicului pentru Cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul Mr. Lockhart din spectacolul NAVIGATORUL de Conor McPherson, montat de Cristian Juncu la Teatrul Național Târgu-Mureș – Compania „Liviu Rebreanu”.

Felicitări, Richi! Sperăm ca votul publicului să fie izvor de inspirație pentru juriul care va decide câștigătorii în această seară.

Foto: news.ro