Ziua Poliției de Frontieră Române sărbătorită la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea

Cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră Române, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea şi ai Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „AVRAM IANCU” Oradea au participat la şedinţa festivă organizată cu ocazia împlinirii a 155 de ani de existenţă instituţională. Evenimentul a avut loc la Sala „Gheorghe Miclăuş” din cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

La manifestare au mai participat prefectul județului Bihor, Ioan Mihaiu, reprezentanţi din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne și a celorlalte structuri subordonate Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, jurnaliști precum şi reprezentanţii poliţiei maghiare.

După citirea mesajului Inspectorului General al Poliţiei de Frontieră Române, au fost avansaţi în gradul profesional următor, înainte de termen, 13 de poliţişti de frontieră, 5 ofiţeri şi 8 agenţi, care au avut rezultate deosebite în combaterea migraţiei ilegale, contrabandei cu ţigarete şi a traficul ilicit cu produse de tutun. De asemenea, din cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „AVRAM IANCU” Oradea a fost avansat în gradul profesional următor înainte de termen, un ofiţer de poliție.