120 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat joi, acţiunile pe şoselele din judet. Acestea au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 120 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 64.160 de lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii bihoreni au reţinut 20 de permise de conducere si trei certificate de înmatriculare.

59 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 14 pietoni care au traversat neregulamentar, 8 participanți la trafic au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, cinci sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, iar 34 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Distribuie informația
Alte știri