AEROPORTUL ORADEA a devenit camp de lupta in razboiul politicienilor

Ioan Mang : „E ILEGAL ca Primaria sa devina actionar la Aeroport”. Argumentele presedintelui PSD

IMG_2192Intr-o conferinta de presa, miercuri, vicepresedintele CJ BIhor, Ioan Mang, a contracarat proiectul propus de Ilie Bolojan pentru revitalizarea Aeroportului.

„Domnul Bolojan vrea ca Primaria sa devina actionar la Aeroport. E imposibil pentru ca o Regie Autonoma nu are actionari. E ILEGAL”, a declarat Mang. Nici schimbarea formei juridice nu este posibila, pentru ca Aeroportul Oradea, dupa intrarea in Schengen va fi singura Vama din Bihor, deci va avea o misiune speciala si nu poate fi transformat in societate comerciala.

„Maine-poimaine Bolojan va vrea sa privatizam Vama. Nu se poate privatiza Aeroportul, decat daca vrem sa ne vindem tara”, a mai transmis presedintele PSD Bihor.

Ioan Mang a mai declarat ca Aeroportul nu poate primi nici subventii pentru ca ar fi ilegale dar exista deja un program de facilitati pentru companiile aviatice care poate fi consultat pe site-ul Aeroportului.

„Daca Primaria nu are ce sa faca cu 500.000 de euro, ii propunem mai multe variante de subventionare: subventii pentru Universitate si tineri, a doua varianta ar fi sa subventioneze termia, a treia sa subventioneze cultura pentru ca Oradea nu participa cu finantare la nicio institutie culturala din oras, si a patra varianta ar fi sa reduca taxele si impozitele locale pentru ca oricum sunt cele mai mari din tara”, a incheiat Ioan Mang.

Citeste si  Bolojan vrea sa se implice in revitalizarea Aeroportului. Ce planuri are primarul

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri