ALDE Bihor a depus lista cu candidaturile la Biroul Electoral Judeţean

Reprezentanții ALDE Bihor şi-au depus, marţi, candidaturile la Biroul Electoral Judeţean. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, oamenii lui Tăriceanu contează pe tânărul dar experimentatul lider al formaţiunii din judeţ, Ciprian Blejan. Inginer de profesie, acesta activează ca antreprenor în domeniul construcţiilor de utilităţi publice.

Printre candidaţii ALDE Bihor se numără ex-deputata Ionela Bruchental, urmată de fostul manager al Ambulanței Bihor Gheorghe Pintea. De asemenea, pe liste se mai regăsesc prodecanul Facultății de Mediu, Ioan Mintaș şi omul de afaceri Gheorghe Cuc, alături de o bună parte din organizația de tineret în frunte cu Andrei Remus Toia, care ocupa locul 2 şi pe lista pentru Consiliul Local al municipiului Oradea. Lista este completată cu oamenii din toate domeniile de interes pentru Consiliul Județean.

Președinte ALDE Bihor, a prezentat axele de prioritate ale partidului:

“Noi milităm pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare, un parteneriat funcţional cu mediul educational, atât cel preuniversitar, cât şi cel universitar dar şi creşterea bugetului pentru instituţiile de cultură”, a explicat Ciprian Blejan.

Totodată, candidatul ALDE Bihor pentru funcţia de preşedinte al CJ Bihor a inclus printre priorităţi găsirea unei soluţii de colaborare cu CAO Oradea sau reînființarea FC Bihor, deschiderea centrelor de sport pentru copii şi tineri, în principalele centre zonale din judeţ: Marghita, Aleşd, Beiuș, Salonta, Săcueni, Ştei. De asemenea, Ciprian Blejan consideră necesară facilitarea accesului localităţilor la consultanţă pentru promovarea produselor locale, buna informare şi consultanţă pentru atragerea fondurilor europene respective dezvoltarea infrastructurii pentru dezvoltarea turismului şi punerea în valoarea a tradiţiilor şi culturii judeţului.

“În toate liniile de implicare şi în toate proiectele care le voi vota în cadrul Consiliului Județean voi avea în vedere principiul dezvoltării durabile urbane şi rurale”, a mai declarat liderul ALDE Bihor, Ciprian Blejan, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri