Ca intr-un film de cosmar/ Un orădean și-a agresat concubina pe stradă, apoi a fugit de politie cu masina pe contrasens, a avariat mai multe autoturisme și a sărit în apele Crișului

foto: Facebook INFO TRAFIC Oradea +jud. BIHOR

ACTUALIZARE: Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea acționează cu doua bărci și accesoriile specifice din dotare, pentru căutarea unui bărbat dispărut în apele Crișului Repede, în zona străzii Dragoș Vodă din Oradea. La fața locului a fost mobilizat și echipajul de scafandri al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea.

Tânărul care s-a aruncat în Crișul Repede după ce și-a agresat iubita a murit

Vineri, 23 decembrie a.c., la ora 13.11. IPJ Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112, de un trecător, că pe strada Iza din municipiul Oradea, un bărbat tocmai a agresat o femeie.

Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat-o pe femeia care fusese agresată. La vederea echipajelor de poliție, bărbatul bănuit de agresiunea concubinei sale a părăsit locul faptei la volanul unui autoturism, refuzând să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor.

Acesta și-a continuat deplasarea până pe podul Constantin Prezan, unde a pătruns și a circulat pe contrasens, intrând în coliziune cu patru autoturisme.

În urma evenimentului rutier, o persoană a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

După producerea evenimentului rutier, bărbatul a părăsit vehiculul pe pod și a intrat în apele râului Crișul Repede, unde se află și în prezent. La fața locului sunt prezente echipaje de poliție și pompieri care desfășoară activități specifice pentru soluționarea situației și luarea măsurilor legale în cauză.

Distribuie informația
Alte știri