Tânărul care s-a aruncat în Crișul Repede după ce și-a agresat iubita a murit

Foto: arhiva

Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au acționat, vineri după amiază, cu doua bărci și accesoriile specifice din dotare, pentru căutarea unui bărbat dispărut în apele Crișului Repede, în zona străzii Dragoș Vodă din Oradea. Un tânăr de 27 de ani fusese dat dispărut, după ce și-a agresat iubita pe stradă, apoi a fugit cu mașina pe contrasens ca să scape de Poliție avariind mai multe mașini. Apoi și-a abandonat mașina proprie ăn zona Dragoș Vodă și a sărit în apele Crișului Repede.

În jurul orei 15.55, pompierii au extras victima din apă. Echipajele de pompieri au fost sprijinite de reprezentanții Asociației HECATE ( între ISU Bihor și Asociația Hecate, existând un protocol de colaborare) care, cu ajutorul dronelor au reușit să localizeze victima, la cca 1 km distanță de locul în care bărbatul a fost văzut dispărând în apele Crișului.

Bărbatul a fost predat echipajelor medicale, care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia.

Citește și Ca intr-un film de cosmar/ Un orădean și-a agresat concubina pe stradă, apoi a fugit de politie cu masina pe contrasens, a avariat mai multe autoturisme și a sărit în apele Crișului

Distribuie informația
Alte știri