Comunicat de presă

Nr.3743/AJOFM BH/30.05.2022

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (A.J.O.F.M.) și Primăria Municipiului Oradea, Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor, Hajdúböszörmény Város Önkormányzata, în calitate de parteneri, vă invită la târgul locurilor de muncă, organizat în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă, din cadrul proiectului “Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through the development of the local potential infrastructures” – “Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local” cod ROHU-421, finanţat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020.

Evenimentul se va desfășura în data de 8 iunie 2022, în intervalul orar 09:00 – 17:00, în cadrul Oradea ARENA (lângă AUCHAN).

În încercarea de a fi alături de dumneavoastră și de această dată în ceea ce priveşte prezentarea ofertei şi cererii de pe piaţa forţei de muncă, ne-ar face o deosebită plăcere să fiţi prezenţi alături de noi la acest eveniment .

Evenimentul se va desfășura pe holurile arenei, fiind amenajate standuri expoziționale în acest sens.

Participarea la acest eveniment este gratuită, iar numărul expozanților este limitat.

Proiectul ”Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local cod ROHU-421” este cofinanțat prin Programul INTERREG V-A România – Ungaria.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0749090619 – dl Lupaș Adrian sau la adresa de email adrian.lupas.bh@anofm.gov.ro

Până la această dată, s-au înscris peste 35 de expozanţi, oferind peste 1.300 locuri de muncă vacante, alături de servicii de formare profesională şi consultanță.

Vă mulţumim pentru colaborare! Vă așteptăm cu drag!

Programul Interreg V-A România-Ungaria este destinat finanțării unor proiecte comune româno-ungare, care abordează nevoi identificate pe ambele laturi ale graniței şi care necesită o abordare comună, precum şi soluții inovative, contribuind astfel la dezvoltarea sustenabilă a zonei eligibile. Programul este o continuare a programelor de cooperare transfrontalieră implementate în regiune şi dispune de un buget total de aproximativ 232 milioane euro, din care, 189 milioane de euro, reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională. Zona eligibilă a programului cuprinde judeţele Arad, Bihor, Satu Mare şi Timiş pe partea română a graniței şi, respectiv, judeţele Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar și Szabolcs-Szatmár-Bereg, pe partea ungară a acesteia.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene.

Parteneriat pentru un viitor mai bun / www.interreg-rohu.eu

Distribuie informația
Alte știri